-------------------------> UNDER CONSTRUCTION <-------------------------

Thursday, December 30, 2010

SePeTang...!!!!....

mula2..kenalah mulakan majlis dgn baik..begini..

 pada para hadirin hahaaa....

nk cita skit sepetang rini ha....

ceritanyee.........

buat kali pertama aku menyentuh kayu penolak bola n org batu
ceritanya petang tadi aku nk g makang bersama B n M..dah turun cafe trasa kenyang plak.....
disebabkan kekenyangan kek RM4 tahan 15hari....
maka kami pun terpaksa mengeluarkan duit tnpa menggunakannye...
so pastu kitorang pun naik la kat tempat kolam dimana terdapat 
padang bola sepak n pool.....
 uhh selama ni aku tgk je org main....aku nk main xreti...
bnda pertama aku main ni haaa.... 

 padang bola sepak fussball org batu

main lak ngan MR. M..
perghh agak sengit....
si MR.B xpela..tgkap je pic yew....

si MR.M lak dgn muka kecewa...
mungkin dia dah thu kekalahan milik dia....
n mmg sah hahahaha haku menang beb.....hahahahaha

dah lepas tu....takkan nk blah je kan ade plak pool kat sbelah....huhu
ha natang nih lagi lah aku xthu pape..xpenah aku main haaa.
bukan ape..nk main xpandai...
nk tanya malu....
nasib la ade si MR.B n MR.M nih.....ahakk
maka aku pun blaja la bnde baru....
kayu penolak bola......kwang2...
so MR.B yg baik ati mengoffer nk ajr lawan ngan MR.M hahahhaha

first ini la cikgu aku MR.B..... bergaya kan.... sgt uhh....
bru normal..blum kuar aura lagih....fuyohh

and ini plak pihak penentang haku..... aka cikgu kedua la
cikgu kesharpan........hahahaha......
tgk mata penuh aura uhh....eleh

so aku pun dgn kali pertama mengeluarkan aura tersendiri 
terpaksa la menentang pihak penentang dgn penuh usaha haaa

sambil diperhatikan pihak penentang dgn mimik muka
"hek eleh...."
perghh..tgk muka pun dah thu dalam hati kata cmtu..berlagak gila...ish3
jgn amalkan kwan2 lain...

namun MR.B tetap terpegun dgn aura pertama aku...
tgk muka dia..terkejut haaa
tu lahh.... aku rasa hebat hahaahaa

tapi malangnye... aku kalah lak...sial tul
xpe2 kali pertama kan....so aku pun berlari turun bawah dgn perasaan kecewa
huh....
 hahahahaha

anyway....thank to MR.B n MR.M sbb ajar aku bnda baru rinih....
skali dah main best jugak ha
patut la budak2 ni suka main...
aku tgk cam bosan je slama nih...
tapi nk jugak main..malangnye xpandai hahaha
cmne rule dia pun aku xthu hahaha
skang thu la jgk hahaha

so tu la cite SEPETANG haku hahahaha.......



4 comments:

  1. fuyoo..kat MAHSA ke nih?
    teruja mak..hahahah=p

    ReplyDelete
  2. hahahaha tu la....
    ko mula nyesal la tuh tinggal mahsa kan hahaha...

    ReplyDelete
  3. hahahaha..... final destination......

    ReplyDelete